DESSERTVOGNE FRA SWEETSTREET

Its all about sweets & good vibes

Når SweetStreet kommer med desserten til dit event, er du altid sikker på at få en professionel service og en rigtig god stemning. Vi er iført SweetStreet uniformer, store smil og har en ydmyg og professionel kundetilgang. Og hvis det ønskes, så har vi en lille højtaler med og herfra spilles der den helt rigtige lounge musik. Så læn dig tilbage og nyd den skønne duft af lækre friskbagte pandekager, sammen med dine gæster, kollegaer eller ansatte.

Herunder kan du se vores unikke pandekagevogne, som også kan kombines med vores andre dessertvogne til dit event. Mange vælger også vores gode økologiske kaffe sammen med de søde pandekager.

DE FLOTTE

PANDEKAGE ­VOGNE

Frk Kobber


Danmarks første pandekage-cykel

Da Nicolas stod på Strøget i indre København – tænkte han, hvad ville harmonere bedst i råmateriale ift det gamle København. Her er et af de ædle metaller kobber som man ser på tage såvel på tagrender og rør. Selv Christiansborg Tårns fine detaljer er i kobber. 

Selve stellet er købt hos Christiania cykel på Christiania, men er produceret på Bornholm. 

Vi importerer vores crepes pander fra Frankrig af mærket Krampouz. Dertil er Frk. Kobber udsmykket med en smuk saddel og læderbånd fra mærket Brooks som har lavet sadler siden 1866. Ringeklokken er lavet i messing som står så flot til kobberen. Alle detaljer så som toppingholder, serviet holder, holder til vores pandekager lommer er alle speciallavet hos vores smed. 

MÅL
B: 0.93 m – L: 2.5 m

Danmarks første pandekagevogn Frk Kobber
pandekagevogn til event

Mr. Fancy


Pandekagebil

Mr. Fancy er Danmarks første pandekage scooter, som vi er meget stolte over at have med i vores flåde. Han kommer fra Bornholm, hvor han startede sine dage nede i havnen – vi kaldte ham til Sjælland og han kører nu hurtigere end nogensinde. Med 2 flotte crepes pander, kromfælge på hjulene og en folie som skifter fra lilla til grøn til bronze – vi synes selv han er lidt fancy. Vi svinger blot døren op og vupti parasollen bliver slået op og så er pandekage servering parat.

MÅL
H: 1.70 m – B: 1.47 m – L: 2.45 m (mål er uden parasol)

Kamæleonen

 

Crepes & Vafler

Kamæleonen er Frk. kobbers lillebror. Han hoppede med på rejsen da SweetStreet virkelig begyndte at tage fart. Der skulle optimeres tænkte Nicolas og hvad passer bedre til pandekager end ægte belgiske vafler. Så den har flotte franske pander på den ene side og et gedigent vaffeljern på den anden, selvfølgelig importeret fra Bruxelles. 

Selve cykelstellet er intet mindre end en gammel svajercykel som er mindst 100 år gammel. Stellet fandt Nicolas i en gammel lade på Fyn og fik bragt med hjem og givet et nyt liv. De gamle svajercykler blev brugt som budcykler i den gamle København. Alt fra købmandsvarer til tømrervarer. 

Udtrykket er af teaktræs lister, brooks sadel, styrbånd i læder også fra brooks. Dertil er den folieret til den helt store guld medalje med nøje udvalgt farve.

Denne vaffel og pandekagevogn er perfekt til firmafester, messer, festivals, events og arrangementer.

MÅL
B: 1.35 m – L: 2.5 m

Vaffelcykel
pandekager til arrangementer

Hjemmelavede økologiske pandekager

Efter mange års erfaring, har vi arbejdet os frem til opskriften på den perfekte, velsmagende og velduftende søde pandekage. Vores pandekagedej er lavet fuldstændig fra bunden med friske økologiske råvarer og omtanke. Den har en uimodståelig duft og smag, som vækker alle sanser og lykkelige barndomsminder. 

Events / firmafest / messer/ festival

SØDE ORD FRA VORES KUNDER

Nyder helt åbentlyst deres job
Utrolig søde, sjove og servicesminded. Gode til at skabe den rigtige stemning og nyder helt åbentlyst deres job. Vi kan klart anbefale dem…

Nicolas og Emilie fra Sweetstreet er de helt rigtige at have med til enhver lejlighed, hvor man ønsker sig lækker dessert, dejlig kaffe og skønt selskab. Fuldstændig fantastisk service. Varmeste anbefalinger herfra!

Brugte dem til datterens konfirmation. Kan kun anbefales. Kom i god tid, super service, venlig personale og fantastisk kaffe/vafler ;0).